زمان اعلام نتایج پذیرش رشته های بدون کنکور سراسری و دانشگاه آزاد 99

پی سی کنکور : بسیاری از داوطلبانی که تمایل دارند در رشته های بدون کنکور 99 پذیرش شوند، بر اساس دفترچه بدون کنکور ثبت نام خود را انجام داده و هم اکنون منتظر اعلام نتایج از سوی سازمان سنجش می باشند، در ادامه آخرین اخبار و اطلاعات را در رابطه با زمان اعلام نتایج رشته های بدون کنکور سراسری و دانشگاه آزاد 99 بررسی می کنیم.
قابل ذکر است که نتایج رشته های بدون کنکور و رشته های با کنکور کاملا جداگانه می باشد و برای مشاهده نتایج رشته های با آزمون کنکور سراسری 99 را ببینید.
– زمان اعلام نتایج بدون کنکور دانشگاه سراسری 99
فاطمه زرین آمیزی سخنگوی سازمان سنجش آموزش کشور گفت: امروز پنج شنبه ۲۴ مهرماه نتایج رشته های پذیرش با سوابق تحصیلی کنکور سراسری ۹۹ اعلام می شود.
وی ادامه داد: این نتایج فقط شامل متقاضیانی است که در دوره های پذیرش با سوابق تحصیلی دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی در مهر ۹۹ ثبت نام کرده اند.
لینک مشاهده نتایج پذیرش رشته های بر اساس سوابق تحصیلی سازمان سنجش 99 :
– زمان اعلام نتایج بدون کنکور دانشگاه آزاد 99
نتایج رشته های بدون کنکور دانشگاه آزاد مقاطع کاردانی پیسوته و ناپیوسته،کارشناسی پیوسته و ناپیوسته 99 اعلام شد
لینک مشاهده نتایج پذیرش رشته های بر اساس سوابق تحصیلی دانشگاه آزاد 99 :
سلام
ببخشید من الان میتونم پیامنور ثبت نام کنم ولی وقتی که نتایج رشته های با آزمون اومد انصراف بدم
سلام مصطفی جان
حالا صبر کنید نتایج نهایتا نهایتا تا فردا میاد و بعد تصمیم بگیرید
تاییدیه مدرک تحصیلی
این تاییدیه رو اکثر اوقات میشه گرفت ،باز می توانید از آموزش دانشکده ای که قبول شدید سوال کنید
سلام. هنوز که ثبتنام برخی دانشگاهها شروع نشده آیا باید کدرهگیری برای ثبتنام بگیریم یا صبر کنیم جواب انتخاب رشته سراسری بیاد؟
سلام محمدرضا عزیز
کد رهگیری برای چی دقیقا؟
سلام و خدا قوت
من امسال رتبه خوبی نیاوردم همچنین سال دومم بود و پسر هم هستم.انتخاب رشته کردم و رشته هایی مثل پرستاری و هوشبری رو هم توی انتخاب رشته کنکور وارد کردم. مطمئن نیستم که قبول بشم یا نه .حالا منتظر اعلام نتایج نهایی کنکور هستم.از طرفی برای این که سرباز نشم،دانشگاه پیام نورشهرمون رو هم توی فرم انتخاب رشته صرفا براساس سوابق تحصیلی وارد کرده بودم و الان هم پذیرفته پیام نور شدم.
حالا مشکل من اینه که هنوز نتایج نهایی انتخاب رشته کنکور نیومده ولی ثبت نام و پرداخت شهریه دانشگاه پیام نور شروع شده و میترسم که دانشگاه پیام نور ثبت نام نکنم و پس از یک هفته که نتایج کنکور اومد ببینم که از هیچ رشته ای قبول نشدم(یعنی سرباز میشم تاریخ اعزامم هم3 آذر هستش).یا برعکسش اتفاق بیفته یعنی این که پیام نور ثبت نام کنم و شهریه هم بدم یک هفته بعد ببینم که از رشته ای مثل پرستاری قبول شدم و حالا مجبورم که دوباره از پیام نور انصراف بدم و هزینه انصراف هم متحمل بشم حالا باید چیکار کنم دقیقا؟.ببخشید سوالم طولانی بود ولی خیلی برام حیاتیه اگر جوابشو نمیدونید،بگید از چه کسی بپرسم این سوال رو؟
سلام آیدین جان
به سوالتون پاسخ داده شد
نظر ما این بود که مشکلی پیش نمیاد صبر کنید تا نهایی ها بیاد
حالا باز می توانید از آموزش پیام نور یا مشاورین سوال کنید
ممنون كه به ما اهميت ميديم وبه پرسش ها پاخ ميديم
سپاس از همراهی شما با پی سی کنکور
سلام من واسه دانشگاه بدون ازمون قبول شدم حالا بايد برم دانشگاه ثبت نام كنم چند روز وقت داره
سلام پریسا خانم گرامی
از یکشنبه دانشگاه محل قبولی سر بزنید