TAMLAND

مدابوک

تام لند

مصاحبه با نیما ابوالحسنی رتبه 1 کنکور تجربی 1400

مصاحبه با نیما ابوالحسنی رتبه 1 کنکور تجربی 1400
گفتگو با رتبه 1 کنکور تجربی 1400

سرانجام رتبه های برتر کنکور 1400 و نتایج کنکور 1400 اعلام شد ،در همین رابطه قصد داریم تا مصاحبه با رتبه های برتر کنکور 1400 را برای شما عزیزان آماده کنیم، در این مطلب می توانید مصاحبه با رتبه 1 کنکور تجربی 1400 یعنی نیما ابوالحسنی از تبریز را در گفتگو با خبرگزاری ها بخوانید :

نیما ابوالحسنی، رتبه اول کنکور تجربی سال ۱۴۰۰ از تبریز است؛ او در یک خانواده ۴ نفری بزرگ شده است. او می گوید : رتبه‌ی زیر ۱۰ بویژه دو و سه را در نظر گرفته بودم اما انتظار رتبه‌ی یک را نداشتم.

در گفتگوی کوتاه تلفنی که با این نفر اول کنکور تجربی داشتیم، می‌گوید: مدرسه و معلمان تاثیرات زیادی در کنکور یک دانش‌آموز دارد به طوریکه مدیر و معاون و معلم‌های من مدام پیگیر کنکور من بودند و حتی بیشتر از من استرس داشتند.

او ادامه می‌دهد: من از کلاس‌های خصوصی و کنکور استفاده کردم و هیچ وقت کتمان این نیستم ولی تاثیر معلم و نحوه تدریس آنها در مدرسه بسیار موثر است.

نفر برتر کنکور ۱۴۰۰ می‌گوید: بنده از کلاس دهم استارت کنکور را زدم و از آن روزها تایمی را برای کنکور می‌خواندم به طوریکه ابتدا از ۵ ساعت شروع کردم و در نهایت به ۱۲ ساعت در روز می‌رسید.

او افزود: در عید ۹ ساعت مطالعه داشتم. در زمان کنکور تفریحاتی داشتم، اما نمی‌گذاشتم ادامه دار باشد و دغدغه ذهنی ایجاد کند. برای مثال، با دوستانم فوتبال بازی می‌کردیم یا فیلم تماشا می‌کردم و ۴۰ دقیقه روزانه در صفحات مجازی بودم و تمامی این روند‌ها را در زمان استراحت طی می‌کردم.

او اضافه می‌کند: تمایل دارم تا در رشته پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران درس بخوانم و امیدوارم با عنایت پروردگار یک پزشک حاذق شوم.

ابوالحسنی گفت: در آزمون‌های آزمایشی هم شرکت می‌کردم و در آن از بین ۱۵ آزمون، در ۶ آزمون رتبه‌های تک رقمی به دست می‌آوردم.

رتبه اول کنکور تجربی ۱۴۰۰ گفت: کنکور و کسب رتبه اول به هوش بالا نیاز ندارد بلکه یک فرد با هوش متوسط می‌تواند با سختکوشی و هدف‌گذاری به نتیجه برسد.

او ادامه می‌دهد: برای کسب یک نتیجه حتما باید خانواده کمک کند و آرامش را ایجاد کنند و من از این بابت از خانواده‌ام تشکر می‌کنم که چنین فضای پر از آرامش را فراهم آوردند.

 

نیما ابوالحسنی یک برادر بزرگتر نیز دارد که فارغ‌التحصیل رشته اقتصاد نظری از دانشگاه علامه است، او در این خصوص می‌گوید: قطعا فرزند بزرگتر راهنمای خوبی برای دیگر برادر و خواهرهایش خواهد بود ولی بنده همچنان معتقدم که این سختکوشی خود فرد است که می‌تواند او را به یک نتیجه شیرین برساند.

این نفر برتر کنکور تجربی خاطرنشان می‌کند: اینکه با نفرات برگزیده از سنجش تماس گرفته‌اند درست نیست بلکه رتبه من را یکی از استادهایم خبر دادند و من از نتیجه کنکور خود بسیار مات و مبهوت بودم چراکه می‌دانستم نتیجه خوبی خواهم گرفت ولی به رتبه یک فکر نمی‌‌کردم و حتی برایم قابل دسترس بود.

ابوالحسنی اضافه کرد: به علت رتبه‌های تک رقمی که در کنکور به دست می‌آوردم بورسیه علمی می‌شدم و در طول ۳ سال دبیرستانم ۱۵ میلیون تومان هزینه کردم.

از او در مورد اثرات کرونا روی کنکور می‌پرسم که می‌گوید: من آبان سال گذشته به کرونا مبتلا شدم ولی از نظر من نه تنها کرونا اثر منفی نداشت بلکه باعث شد تا با رقبای خود و کنکوری‌های ۱۴۰۰ در رشته خودم آشنا شوم زیرا قبل کرونا این شناخت در حد تبریز بود ولی در اثر کرونا و مسائل تدریس آنلاین باعث شد تا با اکثر رقبای خود در سراسر کشور آشنا شوم.

او ادامه داد: همیشه علاقه داشتم کار خود را انجام دهم و به رتبه شدن فکر نمی‌کردم و هم اکنون از این بابت بسیار خوشحالم.

رتبه یک کنکور سراسری ۱۴۰۰ تصریح کرد: همه داوطلبان کنکوری کتاب‌های مدرسه و کمک درسی را دارند، اما نکته متفاوت در این است که اگر آن‌ها در یک آزمونی رتبه خوبی را به دست نیاوردند نباید نگران آزمون‌های بعدی باشند و دلسرد شوند، بلکه باید به آینده درخشان خود فکر کنند.

ابوالحسنی بیان کرد: بنده همیشه از اشتباهاتم الگو می‌گرفتم و به دانش آموزان کنکوری ۱۴۰۱ هم توصیه می‌کنم که در صورت شکست خوردن حتما تحت هر شرایطی ادامه دهند.

نیما ابوالحسنی اظهار کرد: کرونا برای من خیلی مفید بود چرا که با افزایش زمان آزاد، سیر مطالعه را آسان‌تر و ارتباط با اساتید دیگر استان ها را فراهم کرد.

وی در رابطه با نحوه‌ی مطالعه برای آزمون کنکور خاطرنشان کرد: مطالعه باید دقیق، برنامه‌ریزی شده و مرحله به مرحله باشد؛ گام اول اولویت‌بندی منابع بوده تا به سراغ منابع سخت نرویم، گام دوم آموزش توسط معلم و تکرار تست های آموزشی و گام سوم تمرین است که دانش‌آموز باید متناسب با سطح خود، منابع را انتخاب کند چرا که منابع سخت سبب تضعیف روحیه‌ی فرد می‌شود.

رتبه‌ی اول کنکور تجربی ادامه داد: زمان مطالعه من سیر صعودی داشت که از پنج ساعت در سال دهم شروع شده و در اواخر سال دوازدهم به ۱۲ ساعت رسید که همچنین تفریحات من کوتاه مدت و اغلب ورزشی بودند.

وی یادآور شد: شب قبل آزمون احساس فرد عزیز از دست داده‌ ای را داشتم که استرس کم و هیجان زیادی را دارد اما سر جلسه‌ی آزمون هیچ استرسی من را درگیر نکرد.

 

وی در مورد رژیم مصرف شبکه‌های اجتماعی در ایام کنکور گفت: تقریبا در همه شبکه‌های اجتماعی بودم اما نحوه استفاده را بلد بودم چراکه اینستا و تلگرام را هر روز فقط 20 دقیقه وقت گذاشتم و فضا را به کلی کنار نگذاشتم.

ابوالحسنی با اشاره به اینکه نباید استفاده از فضای مجازی در دوران کنکور ممنوع شود افزود: کنار گذاشتن دنیای مجازی معقول نیست چراکه اکنون عصر ارتباطات است.

 

منبع : خبرگزاری فارس و باشگاه خبرنگاران جوان و خبرگزاری ایسنا و خبرگزاری تسنیم

ممکن است شما دوست داشته باشید
66 نظر
  1. رویا خانوم می گوید

    خیلی عالی ..ماشالله به ارادتون ….همیشه موفق باشید انشالله

  2. ناشناس می گوید

    موفق باشی ماشالله
    منم استارت زدم برای پزشکی ۵۲ سالمه خخخخ

  3. نیما می گوید

    سلام من سال دهمم تموم شده و 1403 کنکور دارم.به نظرتون تابستان امسال رو صرف جمع بندی دهم کنم یا پیشخوانی سال یازدهم؟
    و اینکه به نظرتون چه مدت زمانی برای شروع مطالعه مناسبه؟
    ممنون میشم جواب بدین

  4. ناشناس می گوید

    انشالله همه به آرزوهاشون برسن

  5. ناشناس 1 می گوید

    موفق باشید

نظــــر شما چیه ؟

نظرتون در رابطه با مطلب بالا چیه؟

1- کامنت های مربوط به اشکالات و مشاوره درسی پاسخ داده نمی شود.

2- نظرات حاوی توهین، تحقیر و تمسخر به افراد یا سازمان ها دولتی یا خصوصی به هر شکلی تایید نمی شوند. 

3- نظرات شما پس از ارسال، در اولین فرصت تایید می شوند.

نکته مهم : پاسخ به کامنت ها نظر قطعی نمی باشد و توصیه می شود حتما از منابع مرجع همچون سازمان سنجش، آموزش و پرورش و مراکز دانشگاهی اطمینان لازم را به عمل آورید.

:: ارسال کامنت به معنی پذیرفتن شرایط ارسال دیدگاه (مشاهده) می باشد. ::

X
[تام لند]