نمره قبولی در شهریور چند است؟(دهم یازدهم دوازدهم)
اگر در خرداد ماه نمره قبولی را کسب نکرده اید و می خواهید بدانید که نمره قبولی دهم، یازدهم و دوازدهم در شهریور یا تابستان(مرداد) چند است، در ادامه همراه باشید تا پاسخ آن را ببینید.
سوالات متداول :
-
در امتحانات مرداد شهریور چند بگیریم، قبولیم؟
-
نحوه محاسبه نمره سالانه شهریور
-
نحوه محاسبه نمره امتحان نهایی شهریور
-
نحوه محاسبه نمره شهریور دهم
پاسخ :
نمره قبولی در امتحانات شهریور دهم و یازدهم
در نوبت شهریور ماه پایه های دهم و یازدهم دروس به صورت نهایی برگزار نمی شود و داخلی است(یعنی توسط معلم سوالات طرح و تصحیح می شود)، پس این دانش آموزان باید در مجموع نمره سالانه بالای 10 را کسب کنند.
نمره هر درس در دوره تابستان از مجموع نمره ارزشیابی مستمر با ضریب 1 و ارزشیابی پایانی(شهریورماه) با ضریب 3 به شرح جدول زیر محاسبه می شود
نمره مستمر | نمره پایانی | نمره درس تابستانی |
ضریب 1 | ضریب 3 | مجموع نمرات با ضریب (تقسیم بر 4) |
تبصره 1 ماده 68- اعلام نتیجه دانش آموزانی که بدون شرکت در دوره تابستانی در نوبت امتحانی شهریورماه شرکت می کنند، صرفا بر مبنای ۲۰ نمره امتحان پایانی خواهد بود.
- آرشیو امتحان نهایی دهم
- آرشیو امتحان نهایی یازدهم
نحوه ادامه تحصیلی دهم و یازدهم مدارس استعدادهای درخشان
ماده ٦٦- در مدارس استعدادهای درخشان در پایه های دهم و یازدهم دانش آموزی حق ادامه تحصیل در مدارس مذکور را دارد که دارای شرایط زیر باشد:
الف – معدل سالانه وی در خرداد ماه کمتر از ۱۵ نباشد.
ب – نمره سالانه وی در هیچ یک از مواد درسی در خرداد و شهریورماه، کمتر از ۱۲ نباشد.
تبصره ۱ – دانش آموزی که معدل سالانه خردادماه وی کمتر از ۱۵ باشد، شرایط قبولی مدارس عادی را نیز نداشته باشد، در امتحانات شهریورماه مدرسه استعدادهای درخشان شرکت میکند و با هر نمره یا معدلی، به مدارس عادی هدایت میشود و با رعایت مقررات، ادامه تحصیل می دهد.
تبصره ۲- دانش آموز مشمول بند الف (معدل (۱۵) که نمره یک یا چند درس او در خردادماه کمتر از ۱۲ باشد، برای ادامه تحصیل در مدرسه استعدادهای درخشان باید در امتحانات شهریورماه شرکت کند و در آن درس یا دروس حداقل نمره ۱۲ را کسب کند. اگر این دانش آموز در امتحانات شهریورماه شرکت کند و نمره نصاب قبولی را کسب نکند یا در امتحان شهریورماه شرکت نکند اجازه ادامه تحصیل در مدارس استعدادهای درخشان را نخواهد داشت و نمرات وی بر اساس این آیین نامه ملحوظ و طبق مقررات در مدارس عادی ادامه تحصیل خواهد داد.
تبصره ۳ دانش آموزی که موفق به کسب نمره نصاب قبولی در شهریورماه نمی شود، چنانچه معدل سالانه خردادماه وی حداقل ١٦ باشد، در یک درس یا معدل سالانه خردادماه وی حداقل ۱۷ باشد، در ۲ درس، با داشتن نمره بین ۱۰ تا ۱۲ میتواند در مدارس استعدادهای درخشان ادامه تحصیل دهد. دانش آموز در طول دوره دوم متوسطه صرفاً یکبار میتواند از این امتیاز استفاده کند.
تبصره ٤- دانش آموزی که به دلیل کسب نمرات بین ۱۰ تا ۱۲ در خردادماه، موظف به شرکت در امتحانات شهریورماه است نمرات مأخوذه وی در شهریورماه صرفاً ملاک ادامه تحصیل وی در مدارس استعدادهای درخشان بوده و تاثیری در معدل سالانه ندارد.
تبصره ۵ – سوالات امتحانات شهریورماه از محتوای کتاب درسی پایه مربوط طراحی می شود.
نمره قبولی در امتحانات شهریور دوازدهم
دوازدهمی هایی که نوبت دومی هستند، چه خرداد باشه چه شهریور و چه دی ماه نهایی هست براشون و شیوه قبولی در امتحانات شهریور دوازدهم به صورت زیر است:
ماده ۷۱-
در امتحانات نهایی، دانش آموزی در هر یک از درسها، قبول شناخته می شود که:
الف) نمره امتحان نهایی وی در هر درس بدون ضریب کمتر از ۷ نباشد.
ب) نمره سالانه یا نمره دوره تابستانی وی در هر درس، کمتر از نصاب قبولی (نمره 10) نباشد.
تبصره ۱- در دروس غیر حضوری کسب نمره نصاب قبولی (نمره 10) در امتحانات نهایی ملاک عمل خواهد بود.
نحوه محاسبه نمره سالانه یا تابستانی، برای داوطلبانی که نمره مستمر دارند:
نمره مستمر | نمره پایانی | نمره درس تابستانی |
ضریب 1 | ضریب 3 | مجموع نمرات با ضریب (تقسیم بر 4) |
تبصره 1 ماده 68- اعلام نتیجه دانش آموزانی که بدون شرکت در دوره تابستانی در نوبت امتحانی شهریورماه شرکت می کنند، صرفا بر مبنای ۲۰ نمره امتحان پایانی خواهد ب
اگر اون درس غیر نهایی بود:
نمره بالای 10 قبول است.
- آرشیو امتحان نهایی دوازدهم
نمره قبولی دوازدهمی ها در مدارس بزرگسالان،از راه دور و ایثارگران
رئیس گروه فناوری مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزش و پرورش ادامه داد: «دوم، دانشآموزان مدارس بزرگسال، آموزش از راه دور و ایثارگران. نکتهای که دانشآموزان مدارس روزانه را از مدارس بزرگسالان متمایز میکند این است که مدارس روزانه بهصورت سالی واحدی تحصیل میکنند یعنی نمرات مستمر نوبت اول، پایانی نوبت اول، مستمر نوبت دوم و پایانی نوبت دوم دارند اما دانشآموزان مدارس بزرگسال بهصورت نیمسالی واحدی (نیم سال اول/ نیم سال دوم/ نیم سال تابستان) تحصیل میکنند و فقط نمره مستمر و پایانی دارند.
برای این گروه قبولی در یک درس نیز دارای دو شرط اساسی همانند دانشآموزان مدارس روزانه است که عبارتاند از:
1- نمره آزمون نهایی کمتر از هفت نباشد
2- نمره سالانه درس، کمتر از 10 نباشد.
برای دانشآموزانی که بهصورت حضوری در مدارس ذکر شده ثبتنام کرده باشند نمره مستمر در نظر گرفته خواهد شد و نمره سالانه بهصورت میانگین نمرات مستمر و پایانی به ترتیب با ضرایب یک و سه محاسبه میشود.
اما برای گروهی که بهصورت غیر حضوری یا به شیوه داوطلب آزاد ثبتنام میکنند بهدلیل اینکه نمره کلاسی وجود ندارد فرد باید برای احراز شرایط قبولی در آزمون نهایی نمره 10 را کسب کند.»
منبع :
آیین نامه دوره متوسطه دوم آموزش و پرورش
پی سی کنکور
خبرگزاری پانا
نظرتون در رابطه با مطلب بالا چیه؟
1- کامنت های مربوط به اشکالات و مشاوره درسی پاسخ داده نمی شود.
2- نظرات حاوی توهین، تحقیر و تمسخر به افراد یا سازمان ها دولتی یا خصوصی به هر شکلی تایید نمی شوند.
3- نظرات شما پس از ارسال، در اولین فرصت (حداکثر 24 تا 48 ساعت) تایید می شوند.
نکته مهم : پاسخ به کامنت ها نظر قطعی نمی باشد و توصیه می شود حتما از منابع مرجع همچون سازمان سنجش، آموزش و پرورش و مراکز دانشگاهی اطمینان لازم را به عمل آورید.
:: ارسال کامنت به معنی پذیرفتن شرایط ارسال دیدگاه می باشد. ::