لیست دروس ترمیم معدل و ایجاد سابقه تحصیلی کنکور ریاضی ۱۴۰۴ + جدول
لیست دروس رشته ریاضی نظام جدید چیه؟ ایجاد سابقه تحصیلی برای کنکور ریاضی چه دروسی است؟
کسانی که نمرات مرتبط با کنکور ریاضی ۱۴۰۴ ندارند و یا مدرک نظام قدیم ریاضی(بدون نمرات نهایی یا نمرات ناقص) دارند، و می خواهند ترمیم معدل کنند یا ایجاد سابقه تحصیلی مرتبط کنند، باید یکسری دروس را به صورت امتحان نهایی شرکت کنند تا برای ان ها ایجاد و در کنکور در نظر گرفته شود.
تاثیر معدل برای کنکور 1404 شامل 60 درصد قطعی می باشد و لازم است تا تمام داوطلبان دارای سوابق تحصیلی باشند. این اطلاعات برگرفته از اطلاعیه شورای سنجش و پذیرش هست که کامل ان را می توانید در بخشنامه ترمیم معدل و ایجاد سوابق تحصیلی مشاهده کنید.
نحوه ایجاد سوابق تحصیلی و ترمیم برای کنکور ریاضی 1404 (ویژه داوطلبان با مدرک نظام جدید)
برخی از سوالات متداول برای دیپلمه های نظام جدید
دروس یازدهم رو اگر نمره نهایی ندارید، در 6 درس باید ایجاد کنید. اما اگر نمره نهایی دارید در گذشته، فقط لازم در دروس مرتبط که نمره ندارید، ایجاد کنید: در یازدهم: هندسه فیزیک در دوازدهم نیز حسابان، هندسه، گسسته |
با فرض اینکه نمره دارید:
|
دروس یازدهم رو اگر نمره نهایی ندارید، کلا باید ایجاد سابقه کنید. ( یعنی تمام دروس رو امتحان بدید) اما اگر نمره نهایی دارید در گذشته، فقط لازمه در دروس غیر مرتبط که نمره نهایی ندارید، ایجاد کنید: در یازدهم: فیزیک- هندسه در دوازدهم نیز حسابان، هندسه، گسسته،شیمی، فیزیک – عربی یا جامعه شناسی هم مختارید که نمره انسانی لحاظ بشه یا اینکه معادل این دروس عربی ریاضی و یا علوم اجتماعی رو امتحان بدید. |
با فرض اینکه نمره دارید:
|
|
|
همانطور که در جدول نیز مشاهده کردید ضریب دروس امتحان نهایی ۱۴۰۴ نیز مشخص شده است، می توانید برای دیدن ضرایب دروس کنکور ۱۴۰۴ کلیک کنید.
نحوه ایجاد سوابق تحصیلی و ترمیم برای کنکور ریاضی 1404 (ویژه داوطلبان با مدرک نظام قدیم)
قبل از سال 84 در رشته ریاضی یا تجربی یا انسانی فارغ التحصیل شده ام و می خواهم کنکور ریاضی شرکت کنم، چه دروسی را باید امتحان بدم؟
- فارسی 2 و 3
- عربی 2 و 3
- دینی 2 و 3
- سلامت 3
- هویت اجتماعی 3
- زبان انگلیسی 2 و 3
- شیمی 2 و 3
- فیزیک 2 و 3
- حسابان 1 و 2
- گسسته دوازدهم
- ریاضی و آمار
- هندسه 2 و 3
– دارای دیپلم تجربی نظام قدیم( سالی واحدی) هستم و می خواهم کنکور ریاضی بدم، چه دروسی رو باید ایجاد سابقه کنم؟
– دارای دیپلم انسانی نظام قدیم( سالی واحدی) هستم و می خواهم کنکور ریاضی بدم، چه دروسی رو باید ایجاد سابقه کنم؟
– دارای دیپلم معارف نظام قدیم( سالی واحدی) هستم و می خواهم کنکور ریاضی بدم، چه دروسی رو باید ایجاد سابقه کنم؟
پاسخ :
این داوطلبان دروس یازدهم رو ایجاد سابقه می کنند طبق جدول های بالاتر.
در پایه دوازدهم هم مطابق جدول زیر عمل می کنید(مطابق با ستون رشته خودتون به ایجاد سابقه تحصیلی جلوی درس ذکر شده دقت کنید)، باز اگر مفهوم نبود براتون، در کامنت دقیق وضعیتتون رو شرح بدید تا راهنمایی کنیم.
نظرتون در رابطه با مطلب بالا چیه؟
1- کامنت های مربوط به اشکالات و مشاوره درسی پاسخ داده نمی شود.
2- نظرات حاوی توهین، تحقیر و تمسخر به افراد یا سازمان ها دولتی یا خصوصی به هر شکلی تایید نمی شوند.
3- نظرات شما پس از ارسال، در اولین فرصت (حداکثر 24 تا 48 ساعت) تایید می شوند.
نکته مهم : پاسخ به کامنت ها نظر قطعی نمی باشد و توصیه می شود حتما از منابع مرجع همچون سازمان سنجش، آموزش و پرورش و مراکز دانشگاهی اطمینان لازم را به عمل آورید.
:: ارسال کامنت به معنی پذیرفتن شرایط ارسال دیدگاه می باشد. ::