مصاحبه با رتبه های برتر کنکور 1401 تجربی ریاضی انسانی زبان

مصاحبه با رتبه های برتر کنکور 1401 می تواند حاوی نکات مفید بسیاری باشد ،هم می تواند انگیزشی باشد و هم آموزشی، پس حتما پیشنهاد می کنیم این مصاحبه ها را بخوانید.
طبیعتا کسانی که یک سال خود را برای کنکور آماده کرده اند و با اعلام نتایج کنکور مشخص شد که به موفقیت بزرگی رسیده اند و می توانند دارای تجربیات ارزشمندی باشند که خواندن مصاحبه و گفتگو با این داوطلبان باعث می شود به دانسته های شما اضافه کند ،پس پیشنهاد می کنیم حتما از این مصاحبه ها استفاده کنید.
– مصاحبه با رتبه های برتر کنکور ریاضی 1401
مصاحبه با سید مهدی جاسبی، رتبه 1 کنکور ریاضی 1401 :
رتبه یک کنکور ریاضی گفت: در کلاس کنکور شرکت نکردم و انتخابم رشته کامپیوتر دانشگاه شریف است.
سید حسین سید مهدی جاسبی رتبه یک کنکور ریاضی در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: کلاس کنکور شرکت نکردم و در قالب فعالیت های مدرسه ادامه دادم، امید به رتبه خوب داشتم اما نه رتبه یک.
وی افزود: هنوز قطعی تصمیم نگرفتم ولی رشته کامپیوتر دانشگاه شریف مدنظرم هست.
سید مهدی جاسبی ادامه داد: از پایه دهم به صورت جدی درس مدرسه را می خواندم اما از تابستان دوازدهم برای کنکور شروع کردم و میانگین ۹ ساعت مطالعه داشتم.
رتبه یک کنکور ریاضی ادامه داد: در کنکورهای آزمایشی رتبه تک رقمی کسب می کردم و به داوطلبان کنکور توصیه می کنم به خدا توکل کنند و با تلاش جدیت ادامه بدهند.
وی گفت: چون کلاس کنکور شرکت نکردم نمی توانم دقیق بگویم که آیا در رتبه برتر شدن تاثیر دارد یا خیر. به مهاجرت به هیچ عنوان فکر نمی کنم و قصد خدمت به کشور را دارم./ منبع : باشگاه خبرنگاران جوان
مصاحبه با امیرپارسا بهرامی، رتبه 2 کنکور ریاضی 1401 :
امیر پارسا بهرامی رتبه دوم گروه آزمایشی ریاضی و فنی کنکور ۱۴۰۱ در گفتوگو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، درباره منابع مطالعاتی خود برای قبولی در کنکور اظهار کرد: از کتابهای کمک درسی یا آموزشی استفاده میکردم؛ اما کتابهای درسی محور مطالعهام بوده است. البته این کتابها به عنوان تنها منبع مطالعاتی برای کسب رتبه در کنکور کافی نیستند؛ اما در هر صورت، مطالب آن باید محور اصلی درس خواندن باشد.
وی ادامه داد: من در مدرسه غیر انتفاعی تحصیل کردم و در هیچ کلاس کنکور ثبت نام نکرده بودم و تنها در کلاسهای فوق برنامه مدرسه، حضور داشتم.
بهرامی درباره میزان ساعات مطالعه روزانه دروس عمومی و تخصصی برای کنکور ۱۴۰۱ یادآور شد: میزان ساعات مطالعه من برای قبولی در کنکور، به طور میانگین روزهای تعطیل تقریبا ۹ تا ۱۰ ساعت بود؛ اما در روزهای غیر تعطیل، ساعات مطالعهام به ۵ ساعت کاهش داشت.
این رتبه برتر گروه آزمایشی ریاضی و فنی، در پاسخ به این پرسش که شما برای کسب رتبه برتر در کنکور ۱۴۰۱ چه میزان هزینه کردهاید، گفت: من در سال آخر دوران متوسطه حدود ۲۳ میلیون هزینه کردم. این مبلغ شامل شهریه مدرسه و خرید کتابهای کمک درسی بود.
وی در مورد اینکه قصد دارد، چه رشته و دانشگاهی را برای تحصیل انتخاب کند، گفت: به احتمال زیاد؛ قصد دارم در دانشگاه شریف رشته مهندسی برق بخوانم. این انتخابم، بیشتر به علت علاقمندی بود تا بازار کار.
رتبه دوم کنکور ریاضی با بیان اینکه موافق و مخالف برخی از تغییرات کنکور ۱۴۰۲ هستم، خاطرنشان کرد: به عقیده من، حذف دروس عمومی از کنکور بسیار عالی است؛ اما مخالف برگزاری چندباره کنکور در سال هستم، چون مباحث بیشتر دروس به هم پیوسته و مرتبط هستند و این موضوع شاید بر نحوه مطالعه و برنامه ریزی درسی لطمه وارد کند. همچنین داوطلبانی که برای سال دوم یا بیشتر کنکور میدهند نسبت به دانش آموزان تسلط بیشتری بر دروس دارند و این موضوع باعث بیعدالتی میشود. علاوه بر این مطالب، در تعیین تراز کنکور هم مشکلاتی ایجاد خواهد شد.
منبع : ایسکانیوز
مصاحبه با علیرضا ملک حسینی، رتبه 3 کنکور ریاضی 1401 :
با روزی ۱۰ ساعت مطالعه موفق شدند رتبه ۳ کنکور رشته ریاضی را به دست آورم.
رتبه ۳ کنکور ریاضی بیان کرد: در هیچ کلاس کنکوری شرکت نکردم اما کتابهای کمک آموزشی را مورد مطالعه قرار میدادم و با کمک و حمایتهای عاطفی و معنوی خانواده توانستم به موفقیت در کنکور دست پیدا کنم.
ملک حسینی گفت: علاقه زیادی به درس داشتم و دارم، همین علاقه باعث شد در کنکور موفق شوم.
وی ادامه داد: به همسن و سالان خودم میگویم اگر درس خواندن را دوست دارند در کنکور شرکت کنند و اگر دوست ندارند راههای دیگری برای رسیدن به موفقیت وجود دارد، کنکور پایان نیست./ منبع : خبرگزاری فارس
مصاحبه با امیر همایون شریفیزاده، رتبه 4 کنکور ریاضی 1401 :
سوال: خودتان را بیشتر معرفی کنید.
پاسخ: «امیر همایون شریفیزاده» متولد ۱۳۸۴ از گرگان هستم، پدرم اهل قم و مادرم اهل گرگان است و تمامی دوران تحصیلم را در گرگان درس خواندم و خدا را شاکرم که به این موفقیت رسیدهام.
سوال: از چه زمانی برنامه درسی کنکورت را آغاز کردی و روزی چند ساعت درس خواندی؟
پاسخ: از تابستان شروع به مطالعه کردم و از روزی ۳ ساعت شروع کردم و در آخر به روزی ۹ ساعت رساندم.
سوال: این زمان برای درس خواندن آزمون کنکور کم نیست؟
پاسخ: سعی من بر این بود درس خواندنم مفید باشد و اینگونه نباشد که فقط کتاب باز باشد و فایدهای نداشته باشد و همیشه سعی من بر این بود مطالعه من مفید و موثر باشد.
سوال: از کلاسهای کنکور هم استفاده کردهای؟
پاسخ: خیر، هیچ کلاس کنکوری نرفتم و فقط برای چند درس به صورت محدود از زمانهای کلاسهای فوق برنامه مدرسه از معلمان خودم استفاده کردم.
سوال: با توجه به اینکه پدر و مادر شما معلم زیست هستند چرا رشته ریاضی را انتخاب کردی و در رشته تجربی ادامه تحصیل ندادهای؟
پاسخ: من از بچگی حفظیاتم خوب نبود اما دروس محاسباتی را به خوبی درک میکردم و در دروس ریاضی و فیزیک خیلی بهتر عملکرد داشتم.
سوال: علاقه داری که چه رشتهای را ادامه دهی و چه شغلی را برای آیندهای تصور میکنی؟
پاسخ: علاقه دارم مهندسی کامپیوتر را ادامه دهد و علاقه دارم یک برنامهنویس قوی و موفق شوم.
سوال: تعطیلی مدارس در زمان شیوع کرونا بر عملکردت تاثیری نداشت؟
پاسخ: به نظرم تعطیلی مدارس بهتر بود چون بجای آنکه وقتم را برای دروسی صرف کنم که در کنکور هم تاثیری نداشت و سوالی مطرح نمیشد، زمانم را برای درس خواندن هدفمندتر و بهتر صرف کردم.
سوال: پدر شما بر این نکته تاکید داشت که شما علاوه بر اینکه از کلاس کنکور استفاده نمیکردی حتی برنامهریزی و زمانبندی درسی را هم خودت تنظیم میکردی و از کسی کمک نمیگرفتی، چرا؟
پاسخ: به نظرم هر فردی از خودش شناخت بهتری دارد و من بجای آنکه برای مشاوری هزینه کنم که هیچ شناختی از من ندارد و برنامه سایر دانش آموزان را برای من کپی کند، خودم برای خودم برنامهریزی کردم و بر همان اساس ادامه دادم.
سوال: اولی خبر رتبهات را از کجا شنیدی؟
پاسخ: دو تا از همکلاسیهایم اول با من تماس گرفتند و اول فکر میکردم که شوخی میکنند اما بعد از آن چند نفر از فامیلهایم تماس گرفتند و دیگر مطمئن شدم که موضوع جدی است و آنها هم خبر را از تلویزیون و خبرگزاریها شنیده بودند.
سوال: پیامت برای هم سن و سالهای خودت چیست؟
پاسخ: کنکور یک مرحلهای از زندگی است و اگر قرار است در کنکور موفق شوی نباید درگیر حاشیهها شوی و تمرکزت بر درس و کنکور باشد و اگر هم علاقه و اعتقادی به کنکور نداری به نظرم بسیاری از حرفه و شغلهایی وجود دارد که حتی میتوان در آنها موفق بود و حتی درآمد و زندگی بهتری داشت و کنکور آخر زندگی نیست.
منبع : خبرگزاری فارس
مصاحبه با پوریا غفوری، رتبه 5 کنکور ریاضی 1401 :
در پاییز سال گذشته شش تا هفت ساعت و دو فصل زمستان و بهار هم 10 تا 11 ساعت به طور میانگین به خواندن درس اختصاص داشت که این تفاوت ساعات هم مربوط به زمان آموزش حضوری و غیرحضوری بود.
وی نقش خانواده در این موفقیت را بسیار بالا دانست و خاطرنشان کرد: اعضای خانواده به ویژه مادرم نقش بسیار مهمی در این موفقیت داشتند و حمایت و همراهی بسیار زیادی از سوی پدر و مادرم انجام می شد.
رتبه پنجم کنکور ریاضی و فنی با بیان اینکه در مدارس سمپاد مشغول به تحصیل بوده عنوان کرد: برای موفقیت در کنکور از کتابهای کمک درسی استفاده می کردم و این کتابها تاثیر بسیار زیادی در موفقیت من داشت.
غفوری عنوان کرد: تمام سوالات و تست هایی که برای کنکور نیاز داشتم در کتابهای کمک درسی بود و کتابهای درسی نکته خیلی خاصی برای موفقیت در کنکور نداشت.
وی تصریح کرد: به صورت حدودی هزینه ای که برای کتابهای کمک درسی در این ایام صورت گرفت حدود چهار تا پنج میلیون تومان بود.
منبع : خبرگزاری تسنیم
– مصاحبه با رتبه های برتر کنکور تجربی 1401
مصاحبه با فرناز حسن زاده، رتبه 1 کنکور تجربی 1401 :
ایسنا: خودتان را به طور کامل معرفی کنید؟
فرناز حسن زاده هستم، متولد ۲۳ آذر ماه ۱۳۸۲ فرزند بزرگ خانواده ام، پدرم کارمند صدا و سیمای مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد و مادرم دارای مدرک کارشناسی عمران و خانه دار است. دوره راهنمایی و دبیرستان خود را در مدرسه هیئت امنایی دخترانه استعدادهای درخشان فرزانگان یاسوج تحصیل کردم. یک خواهر کوچکتر از خودم دارم که امسال کلاس هشتم می رود.
ایسنا؛ در کنکور برای هر درس چه درصدهایی را کسب کردید؟
عربی و معارف ۱۰۰ درصد، ریاضیات ۹۵.۶ درصد، فیزیک ۹۵.۶ درصد، ادبیات ۹۴.۷ درصد، زمین شناسی ۹۳.۴ درصد، زبان خارجی ۸۹.۴ درصد، زیست ۸۶.۷ درصد و شیمی ۸۵.۸ درصد زدم.
ایسنا: آیا از سهمیه خاصی برخوردار بودید؟
از هیچ سهمیهای برخوردار نبودم.
ایسنا: شما معلم خصوصی داشتید؟ و در آزمونهای آزمایشی شرکت میکردید؟ در صورت شرکت، از چه آزمونهایی استفاده میکردید؟
معلم خصوصی نداشتم اما یک دوره تست در موسسه ماز انجام میدادم و دو سال کلاس فیزیک شرکت کردم.
ایسنا: از چه کتابهای کمک آموزشی استفاده میکردید؟
برای آموزش و یادگیری از کتابهای کمک درسی استفاده می کردم.
ایسنا: چند ساعت در روز مطالعه میکردید؟
در هر روز ۹ تا ۱۲ ساعت مطالعه می کردم.
ایسنا: مطالعه کنکوری خود را از چه سالی آغاز کردید؟
از تابستانی که میرفتم کلاس دهم، درس خواندن برای کنکور را شروع کردم.
ایسنا؛ چند بار در کنکور شرکت کرده اید؟
امسال اولین بار بود که در کنکور شرکت کردم و رتبه یک تجربی کنکور سراسری را بدست آوردم.
ایسنا: در رسیدن شما به موفقیت چه کسانی نقش داشتند؟
در رسیدن من به موفقیت لطف خدا و پس از آن پدر و مادرم نقش داشتند.
ایسنا: رمز موفقیت خود را در چه میدانید؟
رمز موفقیت خودم را برنامه ریزی، تلاش، نظم در برنامه هایم و ایمان می دانم.
گفت و گوی جالب ایسنا با دختر رتبه یک کنکور تجربی
ایسنا؛ با توجه به محروم بودن استان کهگیلویه و بویراحمد نسبت به سایر استانها چطور کمبودها را جبران کردید؟
با تلاش نشان دادم که محرومیت ها نمی توانند محدودیت ایجاد کنند و با وجود محرومیت ها می توان در کشور رتبه برتر کنکور هم شد، برای آموزش و یادگیری، کتابهای کمک درسی کافی است اما چیزی که برای دانشآموزان پشت کنکور مشکل ایجاد می کند هزینه بالای این کتابهاست.
ایسنا؛ شرایط کرونایی که کلاسها غیرحضوری بودند بر درس خواندن شما تاثیری داشت؟
با توجه به اینکه با برنامه درس می خواندم، ایام شرایط کرونایی تاثیر منفی بر درس خواندم نداشت.
ایسنا: چه هدفی برای آینده دارید و قصد دارید در چه رشته ای تحصیل کنید؟
هم اکنون که رتبه یک کنکور تجربی را کسب کردم قصد دارم با توجه به علاقه ای که دارم، رشته پزشکی را برای ادامه تحصیل انتخاب کنم.
ایسنا؛ نمرات شما در سال پایانی مدرسه در چه حدی بودند؟
در سال پایانی تحصیل در مدرسه فرزانگان بجز دروس سلامت و اجتماعی که جز دروس اصلی ام نبودند، همه دروسم ۲۰ بود.
ایسنا؛ تاکنون کسی از مدرسه شما رتبه یک تا ۱۰ کنکور را کسب کرد؟
تا جایی که اطلاع دارم تاکنون هیچ کدام از دانش آموزان مدرسه ما رتبه یک تا ۱۰ کنکور را کسب نکرده است اما رتبه های برتر دیگری داشتند.
ایسنا؛ نظر شما در خصوص تغییرات در شیوه کنکور چیست؟
تغییرات در شیوه کنکور روحیه و برنامه ریزی دانش آموزان را به هم میریزد و آنها را سردرگم می کند.
ایسنا؛ نظر شما در خصوص تاثیر دادن معدل در کنکور را بفرمایید
نظام آموزشی باید تاثیر دادن معدل در کنکور را به درستی کنترل کند چراکه این مسئله میتواند تقلب و دخالت در بالا بردن معدلها را شکل دهد.
ایسنا؛ فکر می کردید که رتبه یک کنکور تجربی را کسب کنید؟
با توجه به اینکه در آزمونهای آزمایشی شرکت می کردم و در چهار آزمون آخر رتبه یک کشور شدم، حدس میزدم که رتبه یک کنکور تجربی کشور را کسب کنم.
ایسنا؛ قبل از کنکور استرس زیاد داشتید؟
قبل از کنکور راحت بودم و بدون استرس سر جلسه کنکور نشستم چون چندین بار آزمونهای آزمایشی داده بودم.
ایسنا؛ آیا خانواده از شما انتظار داشتند که حتما در کنکور قبول شوید؟
خانوادهام اجبارم نکردند که حتما باید در کنکور رتبه برتر کسب کنم اما تشویق می کردند که رتبه خوبی کسب کنم.
ایسنا؛ اگر امسال در کنکور قبول نمی شدی خانوادهات چه برخوردی با شما می کردند؟
اگر در کنکور قبول نمی شدم خودم ناامید نمی شدم و خانواده ام هم برای شرکت در کنکور سال آینده حمایت می کردند و انگیزه بیشتری بهم می دادند تا موفق شوم چراکه مقدمه هر پیروزی، شکست است.
ایسنا؛ به داوطلبان کنکور سال آینده چه توصیه ای دارید؟
به داوطلبان کنکور سال آینده توصیه می کنم که با برنامه منظم پیش بروند و کاری به حواشی و نظر سایرین نداشته باشند، آرامش خود را حفظ کرده و تلاش خود را به کار گیرند انشاءالله موفق می شوند.
منبع : خبرگزاری ایسنا
مصاحبه با علیرضا دهقانی تفتی، رتبه ۲ کنکور تجربی 1401 :
علیرضا دهقانی تفتی، رتبه ۲ کنکور سراسری ۱۴۰۱ در گفتگو با خبرنگار دانشگاه گفت: انتظار رتبه خوب را داشتم؛ اما فکر نمکردم دوم بشوم. با توجه به شرایطی که در سال کنکور داشتم دوست ندارم سال کنکور را بار دیگر تجربه کنم.
وی در خصوص رشته و دانشگاه انتخابی خود گفت: میخواهم دندانپزشکی بخوانم؛ اما هنوز در انتخاب دانشگاه شک دارم و هنوز تصمیمی برای انتخاب دانشگاه نگرفتم.
رتبه ۲ کنکور سراسری ۱۴۰۱ در ادامه گفت: برای آماده شدن در کنکور سراسری کتابهای درسی به تنهایی کافی نیست؛ حتی در بعضی درسها تضاد بین مباحث وجود دارد و کتب درسی با سوالات کنکور همپوشانی ندارد.
دهقانی تفتی به کنکوریها پیشنهاد کرد: به توصیههای معلمان خود گوش کنند؛ زیرا آنان چندین سال در این زمینه تجربه دارند و توصیههای موسسههای مختلف را چشم و گوش بسته نپذیرند؛ بلکه ابتدا بسجند و بعد عمل کنند.
منبع : خبرگزاری دانشجو
مصاحبه با سبا رضایی بروجنی رتبه ۳ کنکور تجربی 1401 :
خودتان را معرفی کنید
سبا رضایی بروجنی هستم در مدرسه دوره دوم تیزهوشان فرزانگان شهرستان بروجن استان چهارمحال و بختیاری درس خواندم و در حال حاضر رتبه سه کنکور تجربی سال 1401 را کسب کردم.
برای مدیریت زمان در کنکور سراسری چه راهکاری را در منزل تمرین میکردید؟
تمام تلاشم را میکردم از وقتم به بهترین نحو استفاده کنم. چون باید هم در کلاسهای حضوری مدرسه شرکت میکردم و درسهای سال آخر و امتحانات را هم مطالعه و سپری میکردم زمان محدودی داشتم اما به شدت و با پشتکار زیادی برنامهریزی میکردم تا روزانه حداقل 10 ساعت مطالعه مفید داشته باشم و از پس حجم سنگین دروس بربیایم.
آیا به مرحله تحلیل تست اهمیت میدادید؟
تستزدن واقعا برای سنجش افراد گزینه خوبی است اما به تنهایی موثر نیست باید در کنار تستزدن تحلیل تست نیز باشد که من پس از هر مرحله از تستزنی به سرعت پاسخها تحلیل و بررسی میکردم. نکات مهم را یادداشت میکردم و اگر تستی را بلد نبودم یا اشتباه پاسخ داده بودم منشا را بررسی میکردم تا در موارد بعدی این مشکل برایم پیش نیاید.
برنامهریزی تا چه حد برایتان اهمیت داشت؟
اصولیترین کار برای موفقیت داشتن برنامه منسجم است. اینکه طبق برنامه پیش برویم تا در پایان دچار مشکل نشویم و دروس طبق برنامه خوانده شوند و من به صورت جدی پایبند به برنامه بودم.
اصلا اوقات فراغتی داشتید یا فقط مطالعه میکردید
بله من هیچ وقت تمام زندگیام را وقف درس خواندن نکردم بلکه روزهای جمعه مطالعه حداقلی و جمعبندی دروس را انجام میدادم و بقیه وقت را با خانواده سپری میکردم. به تفریح میرفتیم و سعی میکردم چند ساعتی دور از درس باشم تا در بقیه زمانها ذهنم آماده باشد و انرژی کافی داشته باشم.
برای تابستان هدفگذاری خاصی داشتید؟
پیش از ورود به پایه یازدهم تصمیم گرفتم که برای کنکور برنامهریزی انجام دهم و از همان زمان مطالعه را شروع کردم این روند ادامه پیدا کرد و پیش از شروع پایه دوازدهم توانستم دروس پایه را جمعبندی کنم و سال آخر تحصیل تمرکز ویژهای روی دروس دوازدهم داشته باشم و از این بابت نگرانی کمتری داشتم.
کرونا و تعطیل بودن کلاسهای حضوری چه تاثیری بر نحوه مطالعه شما داشت؟
در این چند سال بار آموزشی روی دوش خودمان بود و این کار را خیلی سختتر میکرد ولی سعی کردم دست از تلاش برندارم و در خانه مطالعه میکردم. در این سال آخر نیز برای دروس تخصصی به مدرسه رفتیم و معلمها کمک بزرگی کردند هم در یادگیری دروسی که مجازی خوانده بودیم و هم در یادگیری دروس پایه دوازدهم
کلاسهای کنکور و استاد پروازی هم داشتید؟
نه من در هیچ کلاسی شرکت نکردم چیزهایی که این روزها زیاد شده حضور استادهای پروازی و پولهای هنگفتی است که موسسات مختلف میگیرند اما من خودم به تنهایی درس خواندم و استرسی بابت این موضوع نداشتم چون میدانستم تلاش هر فرد مهمتر از هرچیزی است.
در درجه اول بر کتابهای درسی مسلط شدم و بعد از کتابهای کمکدرسی کمک گرفتم و در پایان برای اینکه از نوع مطالعه خود اطمینان پیدا کنم در آزمونها شرکت میکردم تا خودم را محک بزنم.
انتظار رتبه تک رقمی را داشتید؟
در آزمونها رتبه تکرقمی داشتم ولی همیشه فکر میکردم آزمونها خیلی جامعه آماری متناسب با کنکور ندارند و فقط حدس میزدم شاید رتبه دورقمی کسب کنم.
خبر را ازکجا شنیدید؟
من و مادرم پای تلویزون نشسته بودیم و از شبکه خبر عکس و اسم خودم را دیدم بسیار شوکه شده بودم فقط مادرم را در آغوش کشیدم و اولین نفر با پدرم تماس گرفتم و این خبر را به پدر و دو برادرم دادم.
خانواده چقدر در موفقیت شما تاثیر داشتند؟
هر چه دارم از زحمات و تلاشهای شبانهروزی پدر و مادرم است که همیشه حمایتم کردند و از نظر مالی و روحی روانی فضای خانه را مهیا کردند و دو برادر بزرگترم که یکی از آنها تحصیلکرده پزشکی دانشگاه تهران و دیگری در حال تحصیل در رشته برق دانشگاه تهران هستند که هر دو مرا بسیار راهنمایی کردند تا به این موفقیت برسم.
یک توصیه به کنکوریها
از تلاش و پشتکار دست برندارند و با وجود تمام خستگیها دست از تلاش برندارند
برنامهتان برای آینده چیست؟
پزشکی دانشگاه تهران و خیلی دوست دارم پزشک اطفال و یا پوست شوم
منبع : خبرگزاری فارس
مصاحبه با عالیه میرزایی رتبه 7 کنکور تجربی 1401 :
عالیه میرزائی دانش آموز مدرسه فرزانگان شهربابک، موفق به کسب رتبه هفت کنکور سراسری رشته علوم تجربی شد، این داوطلب برتر کنکور سراسری می گوید از سال دهم برای کنکور آماده شده و سال دوازدهم روزانه ۱۴ ساعت درس میخوانده است.
عالیه میرزایی اهل شهربابک استان کرمان در گفتوگو با ایسنا بیان کرد: بهترین راه را برای ساختن آیندهام درس خواندن دیدم و مهمترین انگیزهام همین موضوع بود.
وی افزود: شروع درس خواندم برای کنکور از سال دهم بود؛ در سال دهم روزهایی که مدرسه داشتم ۶ ساعت و روزهای تعطیل ۱۰ ساعت درس میخواندم و سال یازدهم با شیوع ویروس کرونا و تعطیلی مدارس تا ۱۲ ساعت و سال دوازدهم روزی ۱۴ ساعت درس میخواندم.
این داوطلب برترک کنکور سراسری سال ۱۴۰۱ با توجه به اینکه دانش آموز مدرسه فرزانگان است در رابطه با تأثیر این مدرسه در میزان درس خواندن توضیح داد: حضور در مدرسه فرزانگان موجب قرارگیری در جو رقابتی میشود اما در آخر میزان درس خواندن و کسب رتبه بستگی به تلاش خود فرد دارد چه بسا بسیاری از کسانی که رتبه برتر هستند دانشآموز مدرسه فرزانگان یا نمونه دولتی نبودهاند.
میرزایی در خصوص شرکت در دورههای آموزشی گفت: فقط در دو کلاس آموزشی برای یکی از دروس و جمعبندی به علاوه چندین آزمون نزدیک به کنکور شرکت کردم.
وی ضمن آرزوی موفقیت برای تمام داوطلبان کنکور سالها بعد اضافه کرد: قصد دارم در رشته پزشکی یا دندانپزشکی در تهران ادامه تحصیل دهم.
منبع : خبرگزاری ایسنا
– مصاحبه با رتبه های برتر کنکور انسانی 1401
مصاحبه با محمد بهرامی، رتبه 1 کنکور انسانی 1401 :
فارس: برای مدیریت زمان در منزل چه راهکاری اجرا کردی و آیا به تست زنی هم اهمیت میدادی؟
روزانه بین 10 الی 13 ساعت درس میخواندم، از ساعت 7 صبح الی ده شب و تنها بین نیم الی یک ساعت استراحت داشتم که ابتدا پیش مطالعه و نگاهی به سؤالات تستی بعد درس خواندن جدی و تست زنی
فارس: نحوه برنامه ریزی چگونه بود؟
خب در مرحله اول موضوع علاقه مطرح است که به این رشته علاقه بسیاری داشتم و بعد هدف گذاری و برنامه ریزی برای پیشبرد اهداف مشخص شده که آن نیز کسب رتبه برتر بود.
فارس: آیا اوقات فراغتی نیز داشتی؟
خیر، بنده هفته ها از منزل خارج نشدم و حتی ایام عید نوروز نیز در منزل درحال درس خواندن بودم و تنها اوقات فراغتی که داشتم شب ها بعد از پایان درس درحد نیم ساعت و شاید کمتر فضای مجازی را چک میکردم و یا با دوستانم صحبت میکردم.
فارس: آیا کرونا و تعطیلی مدارس ضربه ای به درس خواندن وارد کرد؟
هیچ تدریسی جایگزین تدریس حضوری نخواهد شد اما وقتی شرایط این چنین شد با کمک و مشورت معلمان، برنامه ریزی درس خواندن در منزل را بعنوان اولویت قرار دادم و هرگاه سؤالی پیش میآمد بصورت تلفنی از معلم، مشاور و یا دوستان میپرسیدم.
فارس: انتظار کسب رتبه اول رو داشتی؟
خب بیشک وقتی هدف گذاری و برنامه ریزی شکل میگیرد، یکی از این اهداف کسب رتبه برتر است و در تمام طول این مدت فقط به کسب رتبه برتر فکر میکردم و برای رسیدن به این مهم تلاش کردم و الحمدالله موفق شدم.
فارس: نقش خانواده در کسب این رتبه چه بود؟
هدایت، تشویش، سپردن انتخاب رشته به علایقم، حفظ آرامش منزل و کمک به پیشبرد اهداف ازجمله کمک های مهمی بود که خانواده در اون نقش داشت و همچنین کمک های معلمین عزیزم باعث شد که در این آزمون سربلند باشم و البته مدیون آنان هستم.
فارس: چه توصیه ای به دیگر دانش آموزان داری؟
توصیه اول دنبال علاق درسی و هدف گذاری برای آن است، به دانش آموزان پیشنهاد میکنم در رشته ای که میدانند موفق هستند وارد شود و برای آن برنامه ریزی کنند، مسیر راه را ترسیم و برای رسیدن به آن تلاش کنند، شاید اولویت اول هدف گذاری و برنامه ریزی باشد اما مهمتر از آن، تلاش برای رسیدن به آن هدف باشد.
منبع : خبرگزاری فارس
مصاحبه دیگر از ایشان با خبرگزاری تسنیم؛
در طول دوران مطالعه هرآنچه که یاد میگرفتم بدون نگاه کردن به کتاب روی کاغذ مینوشتم.
بهرامی با بیان اینکه برای تغذیه برنامه خاص و متفاوتی نداشتم عنوان کرد: روش مطالعه من به این صورت بود که بعد از پیشخوانی، صورت تستها را بدون جواب دادن به آنها مطالعه و برای خود سؤال طرح میکردم و بعد از مطالعه کامل به تستها پاسخ میدادم که البته این تستها به طور معمول ساده بودند.
وی با بیان اینکه علاقه من به درسهای فلسفه، منطق و ریاضی بیشتر از سایر دروس بود افزود: آنچنان که باید برای آینده برنامهریزی نکردهانم اما به نظر میرسد در رشته حقوق متخصص شوم و احتمالاً در یکی از دانشگاههای برتر تدریس کنم.
بهرامی درباره میزان استفاده از فضای مجازی و تلفن همراه گفت: به طور طبیعی به دلیل شیوع کرونا کلاسهای ما به صورت مجازی برگزار میشد و باید از تلفن همراه استفاده میکردم اما خیلی وقت خود را صرف فضای مجازی و اینترنت نکردم؛ به این صورت که تلفن همراه خود را به مادرم داده بودم و در انتهای شب حدود 15 تا 20 دقیقه از آن استفاده میکردم
وی عنوان کرد: استفاده از فضای مجازی غیرقابل اجتناب است و من هم از این قاعده مستنثنا نیستم اما افرادی که وابسته به فضای مجازی هستند باید راهی برای دور شدن خود از این فضا پیدا کنند.
بهرامی با بیان اینکه تمایل دارم در رشته حقوق دانشگاه تهران یا شهید بهشتی تحصیل کنم افزود: برای انتخاب دوست بسیار دقت داشتم و دوستانم اختلالی در تحصیلم ایجاد نکردند.
وی با بیان اینکه هیچ وقت در مسیر مطالعه و آماده شدن برای کنکور دچار خمودگی و سکون نشدم بیان کرد: اوقات فراغت من بین دروس زیاد نبود و به طور تقریبی به ازای هر دو ساعت یک ربع استراحت میکردم و گاهی مطالعه من بدون وقفه شش ساعت طول میکشید.
وی گفت: استفاده از کلاس کنکوری بستگی به خود فرد دارد و چنانچه دانشآموزی تشخیص میدهد که کلاس کنکوری برای او مفید است و به هدفش کمک میکند بهتر است استفاده کند.
بهرامی با اشاره به اینکه من از کلاسها و آزمونهای آزمایشی استفاده کردم اما دقیقترین برنامهریزی توسط خود انسان باید انجام میشود افزود: از پایه دهم برای کنکور شروع کردم اما در پایه یازدهم به صورت جدیتر مطالعه کردم زیرا در پایه دهم چندان با نحوه مطالعه آشنا نبودم.
وی با بیان اینکه من در مدرسه تیزهوشان تحصیل کردم و معلمان در موفقیت من نقش مهمی داشتند عنوان کرد: در ابتدا تصور نمیکردم که روزی رتبه برتر کنکور باشم اما به تدریج با تشویق دیگران به این باور رسیدم که امکانپذیر است و جزو اهداف خودم قرار دادم و در کنکورهای آزمایشی همیشه رتبه زیر 10 را به دست میآوردم.
بهرامی گفت: شیوه مطالعه بسیار مهم است و باید به برنامهریزی انجام شده برای خود پایبند باشیم گفت: از ساعت 7 صبح تا 22 شب مطالعه میکردم و تا ساعت 23 هم برای روز بعد برنامهریزی میکردم.
این رتبه نخست کنکور با اشاره به اینکه توجه به ساعت خواب بسیار مهم است افزود: در سالهای نزدیک به کنکور خیلی فرصت ورزش نداشتم و هرچند به نظر میرسد خیلی صحیح نباشد اما من گاهی هفتهها از منزل خارج نمیشدم و با وجود فشارهای بسیاری مهمانی هم تعطیل بود.
وی با بیان اینکه جواب دادن به این سؤال که رمز موفقیت من چه بوده سخت است گفت: پشتکار داشتن مهمترین رمز موفقیتم است به طوری که حتی اگر نیم ساعت در روز به ساعت مطالعه خود اضافه کنیم در انتهای یکسال متوجه میشویم از رقبای خود بسیار جلوتر هستیم.
بهرامی با اشاره به اینکه مطالعه برای کنکور را از سالهای پایه شروع کردم و به سال آخر موکول نکردم عنوان کرد: افرادی که در کنکور موفق نشدهاند باید بدانند که کنکور یکی از مهمترین مراحل زندگی است اما همه زندگی نیست و باید تلاش کنند.
وی با اشاره به اینکه توکل به خدا همیشه سرلوحه کار من بوده است گفت: حد و اندازه نقش پدر و مادرم در موفقیتم قابل گفتن نیست و اگر حمایت آنها نبود به این موفقیت نمیرسیدم.
بهرامی با بیان اینکه گفته میشود هدف وسیله را توجیه نمیکند اما باید تمام تلاش را برای دستیابی به هدف به کار گرفت عنوان کرد: البته در این راه باید تصمیمات منطقی باشد، به عنوان مثال تنها بر این اساس که یکی از دوستان ما رشتهای را انتخاب کرده ما هم همان رشته را انتخاب کنیم، منطقی نیست.
وی گفت: برای انتخاب رشته کنکور باید منطق و عقل به کار گرفته شود و علایق و آینده شغلی و دروس مد نظر قرار گیرد و چنانچه هدف درستی را انتخاب کرده باشیم راه مناسبی نیز برای آن خواهیم ساخت و برای جامعه و خود مفید خواهیم بود.
بهرامی با اشاره به اینکه اگر خدا بخواهد کرمانشاه و ملت ایران را در مسیر توسعه قرار خواهیم داد عنوان کرد: یکی از دوستان من در سال 99 رتبه 40 کنکور را کسب کرد و من از ایشان پرسیدم اگر کنکور سخت بود باید چه کار کنم و ایشان جواب دادند کنکور اگر سخت باشد برای همه سخت است و شما قرار است با رقبای خود مقایسه شوید و اهمیتی ندارد که تمام دروس را 100 درصد بزنید؛ هرچند اگر این اتفاق بیفتد بسیار خوب است.
وی با بیان اینکه اگر کسی تلاش کند به طور قطع نتیجه آن را میگیرد عنوان کرد: من در مجموع خیلی دچار استرس نمیشوم اما برای مدیریت استرس باید تمام تلاش خود را به کار بگیریم و به خداوند توکل کنیم.
مصاحبه با مائده ملکی، رتبه 2 کنکور انسانی 1401 :
رتبه دو کنکور سراسری رشته علوم انسانی از تبریز گفت: رمز موفقیت من ابتدا توکل بر خدا سپس تلاش و کوشش خودم و کمک و یاری اساتید، خانواده و دوستانم بوده است.
مائده ملکی در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: واقعاً خوشحال هستم که این رتبه را کسب کردم و اول از خدا و بعد از افرادی که به من کمک کردند و در موفقیت من نقش داشتند، تشکر میکنم و هیجان بسیاری دارم چراکه نتیجهی تلاش خود را گرفتم.
وی ادامه داد: تا حدودی امید داشتم که رتبه خوبی را کسب کنم اما انتظار این رتبه را نداشتم، در هر حالت من تلاش خود را کرده بودم.
وی افزود: در مدرسه فرزانگان یک تبریز تحصیل میکردم و سال اولی است که در کنکور سراسری شرکت میکنم و احتمالاً رشتهی روانشناسی دانشگاه تهران را انتخاب کنم.
ملکی در خصوص نحوه درس خواندن خود، خاطرنشان کرد: مقاطع دهم و یازدهم را به خوبی درس میخواندم؛ بنابراین در سال پایانی چندان به مشکل برنخوردم و دغدغهی کنکور را داشتم و جدیتر و پیوستهتر درس میخواندم همچنین سال آخر ۱۲ ساعت به درس خواندن اختصاص میدادم.
وی با اشاره به نقش موثر خانواده، یادآور شد: خانواده نقش مهمی در موفقیت من داشتند و استرس نمیدادند و همواره تاکید میکردند که رتبه ۱۰۰ هزار هم کسب کنم برای آنها قابل قبول است و زحمات بسیاری برای من کشیدند.
وی در توصیه به کنکوریها تاکید کرد: توصیه میکنم که پیوسته درس بخوانند و به توکل خدا داشته باشند و تلاش و کوشش خود را بکنند چراکه بسیار مهم است./ منبع : خبرگزاری ایسنا
مصاحبه با سیده مهرناز سیدی، رتبه 3 کنکور انسانی 1401 :
سیده مهرناز سیدی در گفتوگو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز با بیان این که قصد دارم در رشته ادبیات فارسی دانشگاه تهران ادامه تحصیل دهم، اظهار کرد: از ابتدا برای تحصیل در رشته ادبیات، علوم انسانی را انتخاب کردم و با درس خواندن خودم میخواستم ثابت کنم که افرادی که علوم انسانی را انتخاب میکنند خنگ نیستند.
رتبه ۳ کنکور انسانی با اشاره به این که در مدرسه تیزهوشان تحصیل کرده است، افزود: کلاس کنکور نرفتم؛ اما مشاور داشتم. البته کمکهایی از سوی مدرسه وجود داشت و آزادی عمل داده شد. کلاس نرفتن دلیلی شد که کتابهای کمک درسی اهمیت بیشتری داشته باشند و همه کتابهای موجود در بازار را مطالعه کنم و تست بزنم.
وی درباره هزینه صرف شده برای کتابهای کمک درسی گفت: حدود ۶ تا ۷ میلیون تومان برای خرید کتابهای کمک درسی هزینه کردم. مطالعه این کتابها کمک بزرگی برای آمادگی کنکور بود و بدون کتابهای کمک آموزشی نمیتوانستم این رتبه را بیاورم.
سیدی با تصریح بر این که شانس داشتن شغل در رشتههایی که اشباع نشدهاند، بیشتر است، تاکید کرد: معتقدم هر آدمی اگر تلاش کند و نبوغ داشته باشد، میتواند موفق شود. در مقابل کسی که تلاش نکند اگر در پردرآمدترین رشته هم پذیرفته شود، نمیتواند موفقیتی به دست بیاورد.
رتبه ۳ کنکور انسانی خاطرنشان کرد: از تابستان با ۸ ساعت مطالعه در روز شروع کردم و به تدریج هر چه به کنکور نزدیکتر شدم تا ۱۳ ساعت مطالعه در روز هم رسیدم.
تغییر مداوم شیوه برگزاری کنکور برای داوطلبان نگرانکننده است
وی درباره اعمال تغییرات جدید کنکور ۱۴۰۲ اظهار کرد: تغییر مداوم شیوه کنکور برای داوطلبان نگرانکننده است. کنکور آزمونی استرسزاست، تغییرات جدید میتواند این استرس را افزایش دهد؛ اما دانشآموزان میتوانند تهدید را به فرصت تبدیل کرده و سعی کنند با شرایط جدید منطبق شوند. مشکل تاثیر قطعی داشتن امتحان نهایی این است که معمولا امتحانات نهایی امنیت چندانی ندارند.
منبع : ایسکا نیوز
مصاحبه با احسان کلاته عربی، رتبه 6 کنکور انسانی 1401 :
احسان کلاته عربی از رتبههای موفق کنکور سراسری علوم انسانی سال ۱۴۰۱ از مشهد است.
کلاته عربی در مورد موفقیت خود در آزمون امسال به شهرآرانیوز گفت: آزمون امسال نسبتا متعادل و در زمره آزمون های استاندارد چند سال اخیر بود.
وی ادامه داد: تستهای این آزمون اگرچه آسان نبود، اما سخت هم نبود و برای ما که نمونه سوالات ریاضی کنکور ۱۴۰۰ را دیده بودیم، سوالات امسال به مراتب بهتر بود.
کلاته عربی عنوان کرد: البته هنوز کارنامه آزمون امسال را ندیده ایم، اما به نظر من، سوالات فلسفه و عربی اختصاصی به ترتیب سختترین و آسانترین مواد امتحانی کنکور ۱۴۰۱ علوم انسانی بود.
این رتبه برتر کنکور ۱۴۰۱ در مورد موفقیت خود تصریح کرد: از آبان ماه سال دهم دبیرستان، انگیزهای جدی برای کسب موفقیت داشتم و تلاش خود را آغاز کردم و خوشحالم که به این موفقیت رسیدم.
وی در مورد انتخاب رشته و آینده تحصیلی خود هم گفت: البته هنوز تصمیمی نگرفته ام، اما با توجه به علاقههای فردی، مایلم در رشته علوم قضایی و در دانشگاهی به همین نام تحصبلات دانشگاهی ام را آغاز کنم./
منبع : شهرآرا نیوز
مصاحبه با مطهره قربانعلی، رتبه 9 کنکور انسانی 1401 :
مطهره قربانعلی در گفتوگو با خبرنگار فارس در اراک اظهار کرد: بعد از عید نوروز سال جاری روزی هشت ساعت درس میخواندم علاقه زیادی به درس خواندن داشتم و تمام هدفم موفقیت در کنکور و درس و دانشگاه بود.
وی تصریح کرد: پولهایم را صرف کلاسهای کنکور نکردم و وقتم را بیهوده بابت این کلاسها هدر ندادم.
رتبه نهم رشته علوم انسانی کنکور سراسری بیان کرد: با پشتکار و انگیزه بالا عزمم را جزم کردم و در سایه حمایتهای خانواده و بستری که آنها برایم فراهم کردند موفق به کسب رتبه نهم کنکور در رشته انسانی شدم.
قربانعلی ادامه داد: علاقه زیادی به درس خواندن دارم اما هنوز برای انتخاب رشته دانشگاهی تصمیم قطعی نگرفتهام اما دانشگاه تهران را انتخاب خواهم کرد./ منبع : خبرگزاری فارس
– مصاحبه با رتبه های برتر کنکور زبان 1401
مصاحبه با رتبه 1 کنکور زبان کنکور 1401 :
به گزارش خبرگزاری فارس ؛ به همین منظور سراغ نفر برتر کنکور سراسری در گروه زبانهای خارجی رفتیم و گپ و گفتی با آنها داشتیم که مشروح این گزارش در ادامه میآید:
پشتوانه و علاقه به مقوله مطالعه رمز موفقیت رتبه اول کنکور
کیارش علیزاده فرزند ارشد خانواده و یک برادر کوچکتر از خودش دارد و پدرش نادر علیزاده 26 سالی هست کارمند بانک می باشد و مادرشان نیز دبیر آموزش و پرورش می باشد.
کیارش علیزاده رتبه اول کشور در کنکور زبانهای خارجی در گفتوگو با خبرنگار فارس در تبریز رمز موفقیتش را پشتکار و علاقهمندی به مطالعه و کتابخوانی را دانست و گفت: یبا وجود اینکه به صورت محدود از کلاسهای حضوری و غیرحضوری و آزمونهای کنکور استفاده کرده ولی بیشترین تاثیر را در این موفقیت تلاش و پشتوانه علمی که در سایه مطالعه از سالهای خیلی دور داشته است.
وی که متولد 1382 است، اظهار کرد: به هیچ عنوان منتظر کسب رتبه اول کشوری نبوده و نهایت پیش بینی را در رتبه 10 خلاصه کرده بوده اما خوشبختانه به رتبه اول کشوری دست یافته و خود و خانوادهاش از این خبر شوکه شدهاند.
علیزاده آخرین مدرسهای را که تحصیل کرده مدرسه تیزهوشان استاد شهریار (سمپاد) اعلام و افزود: روزی 8 ساعت مطالعه به صورت برنامهریزی و مفید داشته است.
منتظر اعلام نتایج کنکور ریاضی میمانم
علیزاده در پاسخ به اینکه که چه رشتهای را برای تحصیل در دانشگاه انتخاب خواهد کرد، گفت: احتمالا از گروه زبان انتخاب رشته کنم ولی چون کنکور ریاضی هم دادهام منتظر اعلام نتایج این رشته هستم تا تصمیم نهایی را بگیرم.
رتبه یکم کنکور سراسری در گروه زبان های خارجی، نکاتی را به همسن و سالان پشت کنکوری خود گوشزد کرد و ابراز داشت: به همسن و سالهای خود توصیه میکنم، بدانند در کنار تحصیلشان تنها راه موفقیتشان، تلاشی است که دارند از این رو آنها باید زحمت خود را بکشند، تلاش کنند و در نهایت توکلشان به خدا باشد و با توکل به خدا میتوان به بهترین نتیجه دست یافت.
به نقل از خبرگزاری دانا؛
وی در خصوص میزان مطالعه برای کنکور زبان گفت: روزانه حدود ۸ ساعت برای کنکور درس میخواندم و کلاس زبان هم رفتهام.
رتبه یک کنکور زبان در پاسخ به این سوال که آیا انتظار چنین رتبهای را داشته یا خیر عنوان کرد: در کنکور زبان انتظار همین رتبه را داشتم در ضمن در کنکور ریاضی هم شرکت کردهام که نتیجه آن مشخص نیست.
علیزاده در خصوص استفاده از گوشی و فضای مجازی در زمان کنکور توضیح داد: من از اینترنت برای مطالعه استفاده زیادی میکردم اما از طریق لپ تاب، در فضای مجازی هم حضوری نداشتم و معمولا گوشی تلفن من خاموش بود.
https://farsnews.ir/my/c/96316 درخواست از دولت برای مبارزه با مافیای کنکور
لطفا حمایت کنید هم برای خودمون هم برای آیندگان .حمایت قوی میتونه با دولت مردمی تموم کننده باشه
عالی بود افرینن
بستگی داره چقدر مصری ،
یکم یا خیلی ؟
پسر تو سیلی.